İçeriğe geç

Nisan 2024 Merkür Retrosu Ne Zaman Bitiyor

Merkür retrosu ne zaman bitiyor Nisan?

Hatırlatma olarak, Merkür 1 Nisan’dan beri geri harekette ve 25 Nisan’da sona eriyor. Merkür’ün tamamen iyileşmesi 15 Mayıs’a kadar sürecek.

Merkür retrosu bitti mi?

Merkür geri hareketi ne zaman sona eriyor? 5 Ağustos’ta sabah 7:56’da Merkür Başak burcunda geri hareketine başladı. İki farklı burçta gerçekleşecek olan geri hareket, önce 6-14 Ağustos arasında Başak burcunda, sonra 15-28 Ağustos arasında Aslan burcunda gerçekleşecek. Geri hareket 29 Ağustos’ta her şeyle birlikte sona eriyor.

Merkür retrosunda ne yapılmaz?

Merkür gerilemesi sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

24 Nisan hangi retro?

1 Nisan’daki Merkür geri hareketinin kötü bir 1 Nisan şakası olduğunu düşünüyorsanız, biraz şok olacaksınız. Çünkü iletişim, zeka ve mantıksal yönetim gezegeni olan Merkür, 1 Nisan’da geri hareketine başlıyor ve 24 Nisan’a kadar geri hareketini sürdürüyor.

Merkür gerilemesi ne zaman bitiyor Nisan 2024?

2024’te Merkür Retrosu; 1 Nisan – 25 Nisan, 5 Ağustos – 28 Ağustos ve 26 Kasım – 15 Aralık tarihleri ​​arasında sizleri ağırlıyoruz.

Merkür retrosunda biten ilişki tekrar başlar mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

Merkür retrosu ne zaman 2024?

2024 yılında yaşayacağımız Merkür gerileme tarihleri: 13 Aralık 2023 – 1 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında Oğlak burcunda Merkür gerilemesi.

Merkür retrosu etkileri ne zaman biter?

Retro her şeyle birlikte 30 Ağustos’ta sona eriyor.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

Merkür retrosu en çok kimleri etkiler?

Aile içi iletişime dikkat etmek gerekir. Emlak alım satımı, kira, taşınma gibi konular geri hareketten sonra aklınıza gelebilir ve bu alanlarda son kararı verebilirsiniz. İkizler ve Yükselen İkizler: Merkür yönetici gezegeninizdir, bu nedenle Merkür geri hareketlerinin üzerinizde daha güçlü bir etkisi vardır.

Bugün ne retrosu var 2024?

Merkür, 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında geri harekette olacak. İletişim, ulaşım ve teknolojiyi temsil eden Merkür, değişken toprak burcu Başak ve sabit ateş burcu Aslan’da geri harekette olacak.

Retroda ne olur?

Retro kelimesi astrolojide gezegenlerin geriye doğru hareketini ifade etmek için kullanılır. Her gezegenin bir dönüş hızı vardır. Ancak zaman zaman yavaşlar ve Dünya’nın gözünden bakıldığında bir süreliğine Dünya’nın dönüş hızından daha yavaştır. Bu durumda, Dünya’daki gözlemci gezegenin geriye doğru hareket ettiğini algılar.

24 Nisan 2024’te ne olacak?

Dünya Aşılama Haftası (24-30 Nisan 2024)23 Nisan 2024

Merkür retrosu hangi burçları etkiler 2024?

Özellikle doğum haritalarında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova’da yoğun gezegen yerleşimleri olanlar, Merkür’ün gerilemesinden diğerlerinden daha fazla etkileniyor gibi görünüyor. 19 Ağustos 2024’te Güneş ve Merkür 26° Aslan’da buluşuyor. Bir algoloid kavuşum çok güçlü bir tılsım yaratıyor.

24 Nisan ne anlama gelir?

24 Nisan, Ermeni tehcirinin başlangıcı olarak kabul edilir ve Ermenistan’da ve Ermeni toplumları tarafından “Ermeni Soykırımı’nı Anma Günü” olarak kutlanır.

Bugün ne retrosu var 2024?

Merkür, 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında geri harekette olacak. İletişim, ulaşım ve teknolojiyi temsil eden Merkür, değişken toprak burcu Başak ve sabit ateş burcu Aslan’da geri harekette olacak.

Merkür retroda evlenilir mi?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

2024 Neptün retrosu ne zaman?

Neptün Retrosunun Anlamı 2024’ün en dikkat çekici astrolojik olaylarından biri Neptün’ün retro hareketidir. Neptün, 2 Temmuz’da Balık takımyıldızında 29°55′’de retroya başlar ve 7 Aralık’ta 27°07′’de düz döner.

Merkür retrosunda ayrılık olur mu?

Merkür gerilemesi sırasında herhangi bir karar almamanızı öneririz. Gerileme dönemlerinde alınan kararlar kalıcı değildir. 1 ayrılma kararı veya yeni bir ilişkiye başlama kararı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Sarf Ne Demek Tdv

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir